Pudra matifiantă, produsul care definește machiajul

 

Aplicarea machiajului oricât de simplu sau complex ar fi, presupune parcurgerea mai multor etape importante, de la pregătirea tenului, prin procesul de hidratare până la fixarea și definirea machiajului cu produse specifice.

Pudrele prin conținutul lor în substanțe precum pigmenți, agenți de matifiere, texturizanți, pulberi care conferă luminozitate, flexibilitate, au rolul de fixare și matifiere a machiajului și se aplică ca etapă finală.

Pentru aplicarea unui machiaj la domiciliu, pudrele sunt privite adeseori cu reticență, fiind considerate produse care ,,încarcă tenul”, ceea ce nu este adevărat.

Textura fină și capacitatea de matifiere sunt principalele calități pe care trebuie să le dețină o pudră pentru demontarea mitului mai sus menționat.

În funcție de formulare, pudrele pot fi aplicate peste fondul de ten, pentru fixarea machiajului si matifiere sau în cazul tenurilor gras-mixte acestea pot fi aplicate direct pe piele, după aplicarea în prealabil a unui produs de hidratare, pentru uniformizarea nuanței tenului, matifiere, luminozitate.

Pudrele matifiante pot fi produse compacte sau pulberi libere. Din punct de vedere a formulării, nu există diferențe majore între cele două forme doar procesul de preparare și ambalare este diferit. Variantele compacte sunt de preferat în cazul folosirii la domiciliu, fiind mai ușor de aplicat și uniformizat pe piele.

Pentru aplicarea corectă a pudrelor de față, se folosește o pensulă medie, flexibilă, insistând pe zona T: mijlocul frunții, nas, bărbie, în scopul corectării aspectului lucios, care poate interveni pe parcursul zilei prin creșterea secreției de sebum.

 

Spring Moods Collection by Cosmeceutica Laboratories, vine în întâmpinarea completării trusei de machiaj cu o gamă de pudre matifiante compacte, având la bază doar ingrediente naturale, printre care amintim pudra de orez bio micronizată, care are rolul de mascare a imperfecțiunilor tenului, matifiază și conferă un aspect catifelat. Pudra de orez a fost folosită de către gheișe din cele mai vechi timpuri, datorită efectelor sale estetice.

Gama de pudre matifiante Spring Moods Collection este astfel concepută din punct de vedere a paletei cromatice pentru a putea fi asociată cu gama fondurilor de ten, în ambele game regăsindu-se coduri de culoare corespunzătoare.

Aplicarea machiajului poate fi la îndemâna tuturor, atâta timp cât cunoaștem rolul, efectul și modul corect de aplicare a produselor cosmetice.

Îndrăznește cu puțin să redai frumusețea chipul tău!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 24

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.