Parfum cosmeceutica

Povestea din spatele Semnăturii Cosmeceutica Laboratories

Mă semnez Farmacist Andrea Badale, nobila titulatură profesională îmi trădează preocuparea spre ştiinţă, rigoare şi educaţie în sănătate.

Semnăturii îi mai adaug şi Cosmeceutica pentru că este proiectul care mă însoţeşte mereu, este imaginea mea, a profesionistului în domeniul medical, este ceea ce doresc să ofer în materie de îngijire corectă a pielii celor care doresc să investească în ştiinţă, inovaţie şi calitate.

Responsabilitatea pe care o port sub semnătura Cosmeceutica Laboratories, este rezultatul unei frumoase şi uneori anevoioase călătorii a unei tinere adolescente, pasionate de chimie, apoi a studentei la Facultatea de Farmacie, Masterand şi mai apoi Doctorand în domeniul Dermato-Cosmetologiei, de a aduce un aport ştiinţific domeniului cosmetologiei.

Am fost şi sunt o mare consumatoare de produse dermato-cosmetice şi cosmetice, dar în timp, având cultul informaţiei avizate, am învăţat să disting şi să aleg întotdeauna produsul a cărei formulă chiar şi prin simplitatea sa conceptuală să îmi ofere siguranţă, eficienţă terapeutică.

Produsele de machiaj sunt nelipsite din ritualul meu zilnic de înfrumuseţare. Cu timpul am realizat faptul că natura ne poate oferi întrega paletă de culori, în tonuri şi subtonuri dar mai ales compatibilitatea perfectă cu fiecare celulă a pielii prin biomimetism.

Cândva, undeva în Franţa, cucerită de mireasma rozelor, a iasomiei şi a lavandei, în încercarea de a concepe structura unui parfum, mi-am imaginat cum acesta va purta semnătura începutului meu: Le Reve (Visul).

Astăzi, îmi pun semnătura pe un concept, cu dedicaţie şi răspundere în numele frumuseţii!

Parfum Cosmeceutica

Conceptul Cosmeceutica Laboratories:
ŞTIINŢĂ-INOVAŢIE-CALITATE

Ideea creării unui laborator de microproducţie de produse cosmeceutice şi de machiaj naturale, se naşte din dorinţa unui profesionist în domeniul farmaceutic- FARMACIST, de a oferi consumatorilor de produse de îngrijire şi înfrumuseţare game de produse bazate pe ingrediente de calitate superioară, de origine naturală, atent selecţionate, ştiinţific formulate, în vederea adoptării unui ritual sănătos de înfrumuseţare.

Laboratorul Cosmeceutica, a fost înfiinţat în anul 2015 de către Farmacist Andrea Badale şi a fost denumit astfel pentru a ilustra aportul ştiinţific în crearea produselor, îmbinând cosmetica cu ştiinţele farmaceutice.

Astfel, sunt utilizate principii active a căror eficienţă este demonstrată ştiinţific, prin teste in vitro, destinate prevenirii şi vindecării terapeutice a unor diverse probleme ale pielii. Conceptul inovator al produselor are la bază cele mai recente descoperiri ştiinţifice din domeniul dermatologic, farmacologic şi cosmetic.

Fuziunea dintre estetica cromatică şi ştiinţele farmaceutice, determină lansarea gamei de produse de machiaj naturale-SPRING MOODS, adresate atât utilizării la domiciliu a produselor de machiaj cât şi de către profesioniştii din domeniu. Produsele de machiaj sunt concepute pentru a putea fi aplicate inclusiv pe cele mai sensibile tenuri, fără a prezenta reacţii adverse imediate sau în timp. Pigmenţii sunt selectaţi ca fiind cei mai puri, ingredientele de origine naturală conferă hidratare, corectare estetică non-invazivă. Cromatica produselor este adaptată anual atât tendinţelor propuse de Institutul Pantone cât şi solicitărilor consumatorilor.

Întrucât, există particularităţi dermice care necesită o îngrijire specială, profilul ştiinţific al laboratorului, oferă şi serviciul de preparate personalizate, atât pe partea de îngrijire cât şi pe partea de machiaj.

Misiunea Laboratorului Cosmeceutica este de a oferi consumatorilor un nou concept de înfrumuseţare bazat pe ştiinţa, inovaţie, calitate, pentru îmbunătăţirea condiţiei pielii.

Pielea este cea care ne protejează, ne înfrumuseţează, prin ea ne exteriorizăm trăirile, emoţiile, transmitem mesaje vizuale. O piele frumoasă necesită un ritual corect de îngrijire, investind în calitatea ingredientelor şi a informaţiei!

  • No products in the cart.