Spring Moods Collection sub bagheta fermecată a Antoniei

 

În urmă cu câteva săptămâni am avut privilegiul de a o reîntâlni pe talentata make-up artist Antonia Lestyan, răpindu-i o oră din pregătirile pentru participarea ei în calitate de trainer pentru seminarul The Colour Resurrection, din cadrul celui mai mare eveniment de beauty din România: Cosmetics Beauty and Hair Romexpo 2018.

Antonia este un tânăr talent, care ridică prin creativitate și pasiune arta machiajului la cel mai înalt nivel.

Pe Antonia am cunoscut-o în urmă cu câteva luni, într-o zi friguroasa de februarie. Îi cunoșteam și apreciam talentul urmărindu-i postările de pe blogul personal dar nu o cunoșteam personal.

Începutul anului m-a surprins lucrând intens la crearea gamei de machiaj natural Spring Moods Collection și aveam nevoie de sfaturile unui make-up artist cu privire la nuanțe și texturi.

Astfel, primele produse create din cadrul gamei Spring Moods Collection au fost testate de către Antonia. Feedback-ul, sfaturile și încurajările primite de la ea mi-au fost de un real folos pentru finalizarea conceperii gamei de machiaj. Fapt pentru care îi aduc din nou mulțumiri și aprecieri!

Revenind la recenta reîntâlnire cu Antonia, aceasta a coincis cu un eveniment pentru care aveam nevoie de atingerea fermecată a pensulelor Antoniei. Cu acest prilej și ținând cond de recomandările Antoniei în crearea gamei de machiaj Spring Moods Collection, am decis împreună ca machiajul să fie realizat exclusiv cu produsele Spring Moods. Etapele realizării machiajului au fost filmate, dorind să surprindă explicații din partea specialistului cu privire la ordinea, modul de aplicare și ustensilele recomandate pentru realizarea corectă a acestuia.

Machiajul realizat cu produsele de machiaj naturale ale gamei Spring Moods Collection  a fost conceput să confere luminozitate și prospețime tenului, un aspect natural, de zi, cu accent pe buze, pentru care s-a folosit tehnica de asociere a două nuanțe complementare de roz și violet pentru un plus de senzualitate.

Produsele folosite din cadrul gamei de machiaj natural Spring Moods Collection, create și realizate exclusiv de Laboratorul Cosmeceutica, au fost următoarele:

 

Pentru hidratare, necesară unui machiaj rezistent:

Baza de machiaj hidratantă naturală

Spring Moods Collection

by Cosmeceutica Laboratories

 

 

Pentru uniformizarea nuanței tenului, acoperirea imperfecțiunilor:

Fond de ten fluid natural cod 3 Medium

Spring Moods Collection

by Cosmeceutica Laboratories

 

Pentru fixarea machiajului:

Pudra compactă naturală matifiantă cod 3M Medium

Spring Moods Collection

by Cosmeceutica Laboratories

 

Pentru luminozitate și accentuarea fină a pomeților:

Fard de obraz natural cu efect perlat cod Lively Glow

Spring Moods Collection

by Cosmeceutica Laboratories

Pentru machiajul buzelor:

Ruj natural densificator de volum bicolor cod 81DL

Spring Moods Collection

by Cosmeceutica Laboratories

 

Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor atât din punct de vedere estetic cât și al rezistenței.

Vă invit să descoperiți produsele de machiaj naturale ale gamei  Spring Moods Collection by Cosmeceutica Laboratories vizionând videoclipurile.

Be yourself with Spring Moods Collection by Cosmeceutica Laboratories!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 24

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.