Ambalajele Airless-secretul longevității cosmeticelor naturale

Conceperea unui produs cosmetic presupune parcurgerea mai multor etape, de la crearea formulei produsului până la alegerea ambalajelor adecvate.

Ambalajele cosmetice se clasifică în ambalaje primare și ambalaje secundare.

Ambalajele primare sunt cele care vin direct în contact cu produsul, au rol important în procesul de conservare a produsului, în modul de eliberare a produsului și nu în ultimul rând constituie imaginea produsului, incluzând și eticheta de prezentare a produsului împreună cu toate informațiile despre produs, producător.

Ambalajele secundare se referă la cutiile în care sunt incluse ambalajele primare, conferă un aspect comercial produsului cosmetic. Pentru comercializarea unui produs cosmetic, nu este obligatorie prezența ambalajului secundar.

Produsele cosmetice naturale necesită ambalaje primare cu caracteristici speciale, cea mai importantă fiind împiedicarea pătrunderii oxigenului în interiorul ambalajului, pentru a nu degrada calitatea produsului și permite în același timp și reducerea concentrației de conservant din cadrul formulării produsului.

Singurul tip de ambalaj primar care are acest avantaj este ambalajul de tip Airless.

Ambalajul de tip Airless nu este considerat o noutate pe piața ambalajelor cosmetice, acesta fiind introdus încă din anii 80. Datorită tehnologiei speciale de fabricare, mult timp a fost considerat un tip de ambalaj costisitor, folosit doar pentru game de lux. Astăzi, este considerat un tip de ambalaj inovativ, aflat în topul preferințelor producătorilor de produse cosmetice.

Cosmeceutica Laboratories introduce în cadrul gamei de produse de machiaj naturale Spring Moods Collection, ambalajele de tip Airless pentru ambalarea Bazei de machiaj naturale și a Fondului de ten fluid natural. Datorită acestui tip de ambalaj, cele două produse de machiaj naturale predispuse la o degradare rapidă în lipsa unui conservant natural, prin conținutul mare de apă, conțin o cantitate minimă de conservant, produsele pot fi folosite până la ultima picătură, astfel neexistând pierderi de produs pe pereții ambalajului, la aplicarea produselor, dozajul se face corect și conținutul se menține steril. Tot datorită ambalajului de tip Airless, în cazul Fondului de ten fluid natural, pigmenții sunt bine protejați de procesul de oxidare, astfel nuanțele produsului se mențin intacte pe toată perioada de valabilitate.

Caracterul inovativ al recipientelor Airless folosite în gama de machiaj natural Spring Moods Collection este prezentat detailat în imaginile de mai jos:

 

Deoarece calitatea livrării produsului este eticheta pe care ne o asumăm, Cosmeceutica Laboratories, investește în calitatea ingredientelor, a ambalajelor și a informației!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 24

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.