Machiajul natural-Spring Moods Collection by Cosmeceutica Laboratories

De multe ori ne uităm în oglindă și suntem tentate să-i oferim chipului nostru o picătură de luminozitate și expresivitate.

Acest praf de magie poate să fie un fond de ten, o pudră, un ruj, adică elemente esențiale de machiaj.

Machiajul denotă feminitate, eleganță, stimă de sine, dorința de a exprima în culori stări de spirit.

În rutina noastră zilnică de înfrumusețare, este important ca alegerea produselor pe care urmează să le folosim să urmeze standarde înalte de calitate a ingredientelor iar sursa provenienței lor să fie cea naturală, pentru prevenirea hiperpigmentării cutanate, îmbătrânirii premature a pielii, diferitelor reacții de natură alergică cutanate, greu tratabile și inestetice.

Colecția de machiaj natural Spring Moods Collection, realizată în întregime de Laboratorul Cosmeceutica, vine în întâmpinarea promovării unui ritual sănătos de înfrumusețare, utilizând ingrediente naturale, de înaltă calitate, puritate superioară, dedicate tuturor tipurilor de ten, inclusiv pentru cele mai sensibile.

Formulările includ ingrediente cu rol de hidratare, de corecție estetică, cu efect anti-aging.

Gama de machiaj include: Bază de machiaj hidratantă, Fond de ten, Fard de obraz compact perlat, Pudră Compactă Matifiantă, Ruj solid densificator de volum monocolor și bicolor.

Bază de machiaj hidratantă, hrănește tenul conferindu-i luminozitate și poate fi folosită și ca un produs de îngrijire zilnică.

Fondul de ten, conferă hidratare, uniformizare a culorii tenului, acoperă imperfecțiunile, absoarbe excesul de sebum.

Fardul de obraz aduce o atingere fină de culoare, pentru a conferi prospețime și luminozitate tenului.

Pudra Compactă fixează machiajul sau poate fi folosită sub forma unui fond de ten pulbere, având capacitatea de acoperire medie a imperfecțiunilor, fiind utilă pentru tenurile gras-mixte, datorită capacității de absorbție a excesului de sebum. Poate fi folosită pentru un machiaj lejer, de vară, deoarece nu încarcă tenul.

Gama de rujuri solide, sunt concepute ca fiind produse cosmeceutice, prin conținutul de ordin farmaceutic în acid hialuronic, de origine naturală, cu rolul de hidratare, de corecție a ridurilor fine și de mărire a volumului buzelor, efectele sale corective pot fi vizibile la 3 săptămâni de la aplicare.

Culorile, de sursă naturală și puritate superioară respectă tendințele propuse pentru anul 2018 de către Institului Pantone.

Produsele sunt denumite pe baza celor 10 stări feminine care caracterizează femeia secolului 21, în diferite momente, situații ale vieții cotidiene.

Astfel, colecția este dedicată femeii actuale, activă, informată, elegantă.

 

Be yourself with Spring Moods Collection!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 24

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/cosmeceu/public_html/wp-content/themes/unero/inc/frontend/comments.php on line 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • No products in the cart.